Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationens kamp


Det är egentligen konstigt...

Jag kämpar för att få balans

men vet så väl att

när dagarna behagligt avlöser varandra

så slumrar själen

inspirationen slocknar

glöden blir till aska

och jag stampar otåligt

i väntan på kontraster

något som kittlar

mer än bara på ytan

som fyller de tomma sidorna

med scener så starka

att de aldrig

suddas ut




Fri vers (Fri form) av Joctober
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-01-28 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joctober
Joctober