Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd flugsvamp

Ett så eftersträvat ideal
Så kallt & dött i dimman

Under stegen utav ljus
Väntar en tillsynes svart katt

I en ganska så död vinkel
Väntar alltid någon på dig

Dock lätt att glömma

Där dom står
Står jag nu

Där ni inte står
Står jag nu som förebild

Ingenting eller allting
Det är vad jag känner

Allt så vintergrått
mitt forna jag har förgått

Till slut..




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-18 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl