Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde dig

Drömde dig
på min strand
som i somras
då du kiknade av skratt
i solen

Så höll du min katt
i din famn
och kysste oss båda
lätt och leende

Snöblandat regn
mot rutan
väckte mig
och att jag grät.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-18 13:57



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Helt underbar dikt! Snyggt!
2010-12-28

  Aisha VIP
vacker...
underbar..
drömsk...
2010-12-18

    ej medlem längre
Ren njutning

RESPEKT
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP