Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAN.

Och överlägsen är jag
det förstod jag då

Jag söker efter spänning
Min passion glöder
och begäret kan inte vänta

Jag är mycket mer än så
mycket mer än en önskan
mycket mer än en fantasi

Jag ser till att få det jag vill ha
och då jag har fått det
vill jag inte ha det




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-18 14:03



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Något du kan pröva (ett vänligt råd) är att försöka ta bort alla "jag" i texten utan att ändra innehållet, så blir du kanske positivt överraskad av resultatet - tror jag
2010-12-19

    Mimmi17
Människan vill alltid förstöra det vackraste i tillvaron, bra skrivet!
2010-12-18

  LassO
ja hur ofta gör vi inte det? ;=)
2010-12-18

    kattattack
Jag ser till att få det jag vill ha
och då jag har fått det
vill jag inte ha det

Gör detta varje gång med varje kille jag någonsin varit intresserad av, jagandet är kul men sen? ingenting
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic