Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stamtavla heter det!

En hundägare ifrån byn Spalt
hör att hans hund beröms, fin gestalt!
Han har väl stamträd?
Nä, han gör en stor räd
och då kissar han ju överallt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-19 01:01



Bookmark and Share


  thyra
Kul missförstånd som ger en god knorr :) Fint!
2010-12-19

  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar ricken skarpt även om hunden i texten har sagts blitt tagen på 'bar gärning', om frun ursäktar vitsen...
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt