Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMT

Jag fattar inte vart mina ord tog vägen
Så om jag är depp eller gla' så finns det alltid något
Men nu är det tomt när jag är mittemellan
eller lika mycket båda
För något är det alltid
Även när det är tomt
Så jag väntar in ordflödet som förhoppningsvis dyker upp en da'
Tipp tapp tipp tapp........




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 11:04



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Dom kommer! Dom kommer... orden alltså!
2011-01-01

  Glensan
Vet precis känslan, är där själv just nu
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen