Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk rättvisa

Poetisk rättvisa
- är det när alla
rimmar lika bra?
Eller likadant?
Lika sant?
Lika osant?

Eller är
poetisk rättvisa
bara ett tjusigt
uttryck som
ingenting betyder
Två ord utan mening

Kanske hör
poetisk rättvisa
ihop med pengar
Att poeter
historiskt sett
rättvist delar
samma fattigdom

*




Fri vers av ghost
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-19 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost