Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhandel

Du har
en utstrålning
som kvinna

sade en okänd man
i trängseln
i gallerian
utan vidare
öga mot öga
då vi stötte ihop

Strålglansen
fick honom
att berätta
om sin längtan -

och jag andlös

När vi skildes fick jag
och mina paket
en kram

och han log
i doften
av min parfym
som han kände igen

Min handske vinkade
helt kokett
min röst förstummad

Jag hade blivit sedd
och gladde mig
efter chocken

åt min upphöjelse
till Qvinna.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 12:40



Bookmark and Share


  Julio VIP
Bra skrivet^^
2010-12-20

  Aisha VIP
...gillar!!
power!
;)
2010-12-19

  Niclas Petersson VIP
Härlig. Kort och gott.
Gillar.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP