Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rom-com


ruttnar i sitt
illamående

olusten dränks
i tårarnas rännilar
på hans sargade
skäggstubbiga kinder

vätskan som tvingats tillbaka
av psykofarmaka
och skitsnackande
terapeuter

insikten frammanad
av en jävla rom-com
som skulle få
honom att le
att åter tro på kärleken

ännu ett bevis
på hans oduglighet
hans värdelösa väsen

en påminnelse
om hennes vänsterprassel

ett förtydligande
av att det hela
var på grund av hans
tillkortakommanden

aptiten borta
efter 3 skedar yoghurt
3 längre förhållanden



och en jävla rom-com
som inte höll

vad den lovade

med råge
















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 21:14



Bookmark and Share


  walborg
Känns tungt att läsa.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP