Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 131


Mannen utan vind

virvlande trappsteg
mynnar ut i utkastad rymd.

Ingen kan följa
vändingarnas strikta följd.

Samklanger speglas
i sanna återblickar.

Mannen utan vind
revar sitt slaka segel.

Betraktarens syn
fylls tillfälligt av mening.

Ingen kan motstå
den egna uppfattningen

Tills mörkret
släcker det som en gång var.




Fri vers av andrasidan
Läst 313 gånger
Publicerad 2004-07-11 22:29



Bookmark and Share


  Manal
Fick mig en bild..
2004-07-12
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan