Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en man

Så ta emot

som oväntat

så stort att du

som bara ville mig

så intog mig helt

att jag inte kände

mig själv bara dig



hur du bara tog mig

och jag bara väntade

på dig och du bara mig



och så mitt skrik

som måsarna över havet


och så du i mig

som rytm och vågor

som nästan tog dig

ifrån mig.








Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-20 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yeah, all right!!! Starkt sensuell och inlevelsefull text

Det där mås-skriket tog skruv *ler med sinnligt skälvande näsvingar*
2010-12-20

  Peter Olausson VIP
vacker, full av liv, tack!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP