Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kickar faller (förlåtelsen?)



ett skyddat skal av
förlorad ödmjukhet
förskönar han sig själv

men var hon bättre,
alltid i flyende förälskelser


som om kickar faller sönder
träffar sot, blir just
ingenting


och där ute fanns den andre
han som målade ord med eld

smaken av honom
förblev en fantasi

ibland skola livet smärta.
Ett måste skrivet i blod

hon och han. Stålmask.


Blind.









Fri vers av Svartsilver
Läst 476 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2010-12-20 16:19



Bookmark and Share


  Pah
nu närmar vi oss staden bakom bergen. ungefär så. det här sättet att förmedla är utmärkt. en varm tunga när det blåser rått kallt. underbart i all sin otydlighet.
2010-12-21

  Jocy Joyless
svinbra. läste den till och med högt för mig själ. Dessutom super härlig bild, när håret flyger omkring :) kram
2010-12-21

  Anna*
Snyggt!
2010-12-21

  Gunnar Ideström
Kickar är kickar.
De "långa" känslorna är skyddsnätet som fångar upp oss efter kickarna.
Men även om kickarna är som fyrverkerier, så behöver vi dem också.
Jag älskar fyrverkerier...
:-)
2010-12-20

  blaite
Nej hon var säkert inte mycket bättre va ? Vilken skön text
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver