Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han glittrar i hennes ögon

 

hon var skymning nu

mjuk i juläppeltid

 

inte längre fröken kris

biten i hasorna

 

och han

han var gryning

och helgernas eftermiddagar

 

nyduschad vacker stark och skör

naken mot hennes ögon

som glittrade




Fri vers av molly crayons
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-20 18:14



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket stiligt! Love it! Titeln är ursnygg.
2010-12-21

  loren
Helgens Eftermiddag!

vackert! sådan vill jag bli iakttagen...
2010-12-20

    Max Poisé
Mumma som smakar kanel, den här texten blev jag förlskad i! Tack för det!
2010-12-20

  Katinka VIP
Underbara förälskelse som gör att vi ser varann på nytt sätt. Bra!!
2010-12-20

  Lille katt
en söt saga, vad man bahöver såhär i juletid.
vackert
2010-12-20

  Johan Bergstjärna
Vackert!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons