Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här texten har uppkommit av fenomenet "skriva av sig". Jag hackar inte på dem som tror på tomten eller något sånt och jag vill inte vara nedlåtande... det är en text. Det är ord. inget personligt alltså


Hur svårt kan det va?

Om man tänker efter ordentligt, hur jobbigt har Jultomten det egentligen. Visst han ska leverera julklappar till världens alla barn. Men det är ju inte världens ALLA barn, bara de som har kristendomen som religion.

Visst blir det ändå ganska många och han har ju bara ett dygn på sig. Men så existerar ju tidsskillnader vilket ger honom några extra timmar om han fokuserar zon per zon.

Och alla julklappar är ju gjorda för hand också. inte hans hand för det skulle bara ta för evigt. Men tomtenissarna får jobba som galningar under ett år, med lön av pepparkakor och mjölk eller?

Så allvarligt tomten. Hur svårt kan det vara?




Fri vers av Sikska
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-12-20 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska