Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyttel

Att

skriva

är som att

tålmodigt väva

en del av sitt inre

till fysisk form

för att sedan

hoppas på att

väven återigen

ska upprepas

i läsarens

inre.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 821 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-12-21 07:47



Bookmark and Share


  aol
verkligen elegant med ett stort djup, för så hoppas man,
2014-03-07

  Epione VIP
Eller en ny väv ska vävas i läsarens huvud och beröra. Dikten är fri.
Gillar.
2014-01-29

  Yvonne
Djupsinnigt.
2010-12-25

  Ninananonia VIP
Oerhört vackra ord! :)
2010-12-21

  walborg
Elegant form i ord och form om vår bro till varandra via orden - bron över avgrunden - (Lacan)
2010-12-21

  stella
Så fångande!
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP