Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjärta.


Jag kommer aldrig att vara bra för dig hur mycket jag än önskar det



Nu har jag äntligen insett
jag är ingenting för dig

trots att jag sa redan från början
att jag skulle försöka att inte förstöra dig
så försökte jag ändå

Jag vet inte vad jag fick för mig
du är inte som jag

men jag har märkt att vi har
stjärntecken som passar ihop så jag antog
att vi kanske också skulle göra det

Du är som jag var en gång i tiden
innan jag stängde in mig bakom en vägg
av nikotin, alkohol och droger

Jag förändrades den dag jag inte åt mer

Du är den jag hoppas på att bli en dag
släppa allt det tunga och komma fram
som skör igen

Du skrämmer bort de delar
jag hatar med mig själv
när jag är med dig blir jag mindre
rädd

Det låter så dumt men du
skrämmer bort alla mina spöken

det låter så uttjatat
använda nötta trötta ord
de är slitna jag skulle behöva nya

Jag vill säga till dig
att du kommer aldrig behöva känna dig ensam
i mina ögon kommer du alltid att vara perfekt

För dig skulle jag göra om mitt liv
jag skulle försöka sluta döda mig själv

Du är elak mot mig
du är mitt hjärtas medicin
hjärnans terapi
kanske tar du delar av mig
som jag i hemlighet vill hålla kvar

Jag kan föralltid vara din vän och du kan vara
min personliga ersättning för

Även om du aldrig kommer att bli min
kommer du alltid vara en ängel för mig

Jag skulle aldrig kunna förlåta mig
om jag skadade dig
om du tog stryk av mig
Jag vill bara hålla dig en liten stund
krama om din hand

få dig att känna dig
så fin som du faktiskt är

Jag vill att du ska förstå
jag vill bara att du ska vara lycklig
även om det aldrig blir jag
som kan ge dig allt du drömmer om

Det fungerar, det är logiskt men
så hjärtskärande

jag får lära mig att leva med dig på håll

jag har insett att jag aldrig kommer
att vara bra för dig och det

dödar mig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma