Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUND & KATT


Gillar båda typer
och alla dess
undermodeller,
stora, små
och allt däremellan.
Kattyp är jag ändå
ty att bara sitta
och killa och pilla
en kisse som spinner på
är så fridfullt,
skönt och varmt,
tar bort min stress
ock så.
Gillar båda typer
och alla dess
undermodeller,
stora, små
och allt däremellan.

Kattyp är jag ändå
ty att bara sitta
och killa och pilla
en kisse som spinner på
är så fridfullt,
skönt och varmt,
tar bort min stress
ock så.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar den här, fast själv är jag hundmänniska!



/Ann
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar