Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Heart on a Birch. eget foto.


Do

Everything
I did it
Did it
Did
Did it
I did it
For what

For Whom
I did it
Did it
Did
Did it
I did it
With what

Everyone
Always
In
Eternity

Make
Do
It

[for, with]

Make

L
o
v
e

***
*
***




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-21 19:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Fin!
2010-12-21

    ej medlem längre
Symboliken blir lite extra kryddad om man betänker att "Bjarka" -Björk, står för fertilitet och (givetvis) kvinnan!
2010-12-21

  Maria Thunholm
é do amor...

Portugisiska... Är av kärleken...

Fint skrivet
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)