Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pop up stores


Pop up stores
De nya sättet att sälja
I USA vart annars

Men de låter som en politiker som hittat på det
De ”finns också några månader”
Sen försvinner de omgående
Precis som politikers löften och ”omtanke”
Den finns

Sen är den bara borta

Pang

”Pop up care”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO