Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargkvinna



ett blödande löv
en melodi av regn
sammanflätat

skepnad
vargkvinna

när vi faller uppåt,
blåser bekymmer
från nackar

ur urskog är jag kommen
och där skall jag åter
flöda som sot

vingklippa änglar spelar
ej lyckliga





Fri vers av Svartsilver
Läst 377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-21 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark text...
vargkvinna, anima!...
behöver inte spela roller, agera ...
är sig själv nog, i positiv bemärkelse...
2011-02-08

  evana
Väldigt väldigt vacker!
2011-01-06

  Lars E Jönsson
Tillbaka med texter som man drunknar i............ordet för denna veckan "sot". du är som vanlig bra.
2010-12-22

  Gunnar Ideström
En melodi av Svart Silver!
2010-12-22

  Pah
den här är värd ett fint öde. för sången inom. för galenskapen i. den vackra erkända. jag kan nästan bli lite sotis på ditt sätt att hantera texter. önskar jag vore mer.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver