Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra dagen

jag träffade henne dagen innan

på ett nedsläckt ställe, rökigt

hon sa att hon älskade mig och jag följde henne hem

på morgonen, när allt var sagt och gjort

var jag tvungen att gå

jag älskade henne också, som jag älskar alla

så hon grät, för hon kunde inte förstå

att jag inte är mer än människa




Fri vers av tonsoku
Läst 545 gånger
Publicerad 2005-12-06 00:07



Bookmark and Share


    BrokenHearted
flåsar mig igenom hela. hur du bara hoppar över det faktum att hon sa att hon älskade dig - är så målande på ett speciellt sätt och det gör ont att läsa.

du är duktig.. inget snack om den saken!
2005-12-12

  Smultris
Du får det att se så enkelt ut att skriva såhär, men jag vet att det inte är så... Du har bara förmågan att förmedla en känsla via ord.

Smärtande bra...
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku