Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avlägsen sommar





Du var nog aldrig en sådan som lever i nuet ,
alltid fast i samma gamla banor
Och jag hatade hur du konstant jämförde mig med andra ,
för att sedan kalla mig speciell
Men ändå saknar jag hur du fick månen att verka så nära ,
och sommarens färger att verka så klara

Jag minns alldeles precis hur du brukade
måla stjärnbilder i mina ögon om nätterna ,
för att sedan kalla mig ditt universum



- Drömmar kan vävas till verklighet
Drömmar kan kvävas till hemlighet
Drömmar kan dö , som en fjäril i snö



sade du ,
poetiskt som alltid


- Stanna hos mig , viskade mina ögon






Fri vers av nea.
Läst 686 gånger
Publicerad 2005-12-05 23:29



Bookmark and Share


  nattiskallasjag
du vet vad jag tycker!

lika vacker som alla!!
2006-02-01

  Jessica Ebbesson
Vackerskrivet!
Tycker om dina ord.
2005-12-06

    Nicklas VIP
Tycker den här var otroligt bra! Så sorgsen och så otroligt vackert på samma gång.

- Drömmar kan vävas till verklighet
Drömmar kan kvävas till hemlighet
Drömmar kan dö , som en fjäril i snö


Det stycket nog det jag fastnade mest för. Vackert!

Tror detta kan vara den bästa du skrivit hittils!
2005-12-05

  tonsoku
wow, riktigt riktigt fint..! otrolig genomgående känsla i dikten, väldigt bra fångat.
bokmärke!!
2005-12-05

    Kräftan
Jättefint skrivet......speciellt "måla stjärnbilder i mina ögon om nätterna" var helt suveränt beskrivet! En blivande klassiker?

BRA!
2005-12-05

  Karin I
gillar det jag läser, bra skrivit.
känner igen mig i det här:

"Och jag hatade hur du konstant jämförde mig med andra ,
för att sedan kalla mig speciel"
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.