Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här bor jag

Här bor jag
hemkänslan finns

plockar undan två glas
efter oss
då du gått

mina få rum
två och mitt inre
och ett kök
för att vara exakt

med gatlyktans ljus
därutanför
hemkänslans gloria
och välsignelse

och snön
som gnistrande
änglahår




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-22 11:58



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket fin text.
Vacker med sina rum
2011-01-09

  arja savela
Tyckte mycket om den här texten! Jag tänker på min tvåa och hemkänslan inte minst i mitt inre rum. Tänker att människan är äkta då det finns ett inre rum.
2011-01-09

    ej medlem längre
Jag tycker om din beskrivning av hemkänsla. Fint skrivet!


"mina få rum
två och mitt inre
och ett kök
för att vara exakt"


/Ann
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP