Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermörker och själamörker



Vintern slukar värme
ljuset äts av mörkret
månen syns ej längre


Snön faller över land
isen tar över sjön
själen får det trängre




Bunden vers av Herr Ångest
Läst 417 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-12-22 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-02-28

  Annie b'larsson VIP
Precis som det känns. Själen krymper liksom ihop under dessa arma förutsättningar. Men jag har sett en svag liten strimma på himlen nånstans; och det finns de som säger att det ska va våren...fan tro't.
2011-02-12

  M_Franke
Kort, vacker och träffande....som vanligt
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest