Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrar ett nederlag

Gryningen
starten
på det oundvikliga

slutet på sömnen
som aldrig kom
ett gråvitt kvitto

kaffe starkt
skall väcka mig
till de levandes värld

vägrar ett nederlag

snart min skinande rustning
färdig för dagens ljus

och granskning

och striden om levebröd

och en plats i livet

inuti utan insyn
mitt fladdrande kvinnohjärta
som skadskjuten fågel.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-22 12:07



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Mycket bra beskrivning hur det känns när man inte fått sova men ändå måste samla ihop sitt spröda lekamen för att möta dagen.
2011-01-09

  wiicca
Jätte bra!
2011-01-09

  Anton the poet
snyggt!
2010-12-31

  Katinka VIP
Stark och kvinnlig dikt. Venus in force!
2010-12-28

  Aisha VIP
mycket starkt!
tar tag i mitt innersta
hög igenkänningsfaktor!

gillar!
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP