Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bör man minnas?


Det jag skriver idag,
ska inte betyda något förrän imorrn.
Och det jag gör imorrn,
ska jag endast ta reda på idag.
Det som jag gjort är glömt,
och det jag ska göra,
Är det jag ska minnas.




Fri vers av Maggie
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-12-05 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie