Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖRÖJNING

 

Medans jag skottar
jag tänker såsom så:
Den azurblå himlen,
solen är så het,
det djupturkosa vattnet
smeker bort all min förtret.
Långt ute på den vita
sandreveln med vilstol, parasoll,
spanar runt i lagunen skön
på denna Maldivska atoll.
Livet skönt efter alla problem
i Murphys lag jag var,
tog mig ur en kvisksandsgrop.
-AJ! Nerför den snöiga 
                                        trappan jag far.

Medans jag skottar
jag tänker såsom så:


Den azurblå himlen,
solen är så het,
det djupturkosa vattnet
smeker bort all min förtret.

Långt ute på den vita
sandreveln med vilstol, parasoll,
spanar runt i lagunen skön
på denna Maldivska atoll.

Livet skönt efter alla problem
i Murphys lag jag var,
tog mig ur en kvisksandsgrop.

-AJ! Nerför den snöiga
                                         trappan jag far.

 




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 15:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Maldiverna skulle vara skönt just nu.
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar