Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom





Vänskapens rikedom
kan inte nog värderas.

Vårda den och den följer,
din lyckas stig.



EM/2010




Fri vers av Madjori
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-22 16:33



Bookmark and Share


    Birgitta Nordh
-Det finns inget guld i världen som uppväger vänskap!
Du uttrycker det så fint och klart, kort och konsist. Basta.... så är det bara.
Underbart!
Birgitta
2011-02-04

  Lasseman VIP
Precis så känner jag min vän.. tack..
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori