Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utandning

-titta! sa du
och
andades med såriga läppar
rök i vinternatten




Fri vers av carl.s
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-22 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl.s