Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under asfalten

Under asfalten bultar de ungas hjärtan.
Med blommor i valven ska de pressa sig uppåt.
De ska bulta hårdare och hårdare tills jorden skälver.
Asfalten ska spricka och stadens gråhet ska skamset skingras ifrån gatorna.
Under asfalten slår pulsen som ekande avgrundsvrål, under asfalten bor mästerliga gatukonstnärer.




Fri vers av carl.s
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl.s