Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad valde vi?

Solljus genom persienner
Obehagliga skuggor
Så onaturligt min vän
Ditt ansikte är ont
Du har möbler från IKEA
Säger du ska städa
Verkligen ljust här inne
Säger jag
Man ser dammet
Du gör en axelryckning
Sedan gråter du
Solen fångas
I kött som blänker
Den våtaste platsen i rummet
Verkligen ljust här inne
Persiennerna funkar inte
Utanför står två älgar
Tjugo meter bort
Men inget ser vi
Bländas av obehagligt ljus
Genom persiennerna
Dina möbler är från IKEA
Det är damm på dom
Utanför står två älgar
De vet nåt




Fri vers (Modernistisk dikt) av carl.s
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-02 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl.s