Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-------------------

--------------------
??????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
:(
eller
vad
sinnesförvirrad
eller
bara bortknappad
utmejlad
essemessad
skickad cyberspacead
som ett paket utan avsändare
utan adressat
likväl poststämplad
på någon ICA
vid något varurullband
svarthålskt
e = mC2




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP