Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje år likadant men annorlunda


Julen kommer



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLA MINA POETVÄNNER!!!!

Tack för året som
varit och jag ser fram emot ett nytt med massor av ord och kärlek!




Fri vers av Christine Sabel
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-23 15:32



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tack - detsamma till Dig!
2010-12-29

  Måna N. Berger
Detsamma till dig, poetvän!
2010-12-25

  Mats Henricson
Desamma !
2010-12-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
GOD JUL &
GOTT NYTT ÅR
TILL DIG!
2010-12-25

  anits VIP
God jul och gott nytt år till dig!
2010-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Julen kommer. Jag hatar den.
Hoppas ändå du får en lugn och fridfull helg.
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel