Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET HÄNDE SIG EN GÅNG...


Jesusbarnet föddes
för att frälsa våran värld,
att sätta ondskans makter
i bojor, för att krossas till sist.
Änglaskaror jublade
i himlarymderna.
Världen ville inte veta av
någon frälsare.
Men åt alla som tog emot
gav han makt att bli Guds barn.
Jesusbarnet föddes
för att frälsa våran värld,
att sätta ondskans makter
i bojor, för att krossas till sist.

Änglaskaror jublade
i himlarymderna.
Världen ville inte veta av
någon frälsare.

Men åt alla som tog emot
gav han makt att bli Guds barn.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 16:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud blev människa i Kristus.
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar