Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon är det julafton

Som en röst
som aldrig når fram
från duvnäs utskog
till götgatans skratt

Ekar det tomt
men jag väntar svar
fast frågan går mig förbi
under halsduk
vid ett skyltfönster
i december



Den här leken
eldar upp mig
och i morgon
är det julafton








Kallt




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-23 17:11



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Musik till den så blir det årets jullåt. Fantastisk text
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com