Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här dan före dan har jag totat ihop några mindre snälla julverser.


Julvers till Mona Sahlin och Urban Ahlin

Mona Sahlin och

Urban Ahlin svek

om den svenska

reträtten från Afghanistan

Detta förtjänar ett

kraftfullt fy fan!




Fri vers av ghost
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-12-23 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost