Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla titlar är länkar med julmusikvideos




Haiku ~ Merry Christmas

~*~

Joy to the World in
a Carol of the Bells in
Winter Wonderland

LPWJ 22/12/10

 




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-23 19:29



Bookmark and Share


  thyra
God Jul till dig också!
2010-12-23

  thyra
En fin julklapp vi fick av dig :) Tack!
2010-12-23

    ej medlem längre
Fyndigt!
2010-12-23

    ej medlem längre
Fantastiskt, fenomenal jul - haiku!!!



/Ann
2010-12-23

  Ninananonia VIP
Wonderful! :)
God Jul!
:)
2010-12-23

    ej medlem längre
det var ju oxå hela poängen såklart, inte tvärtom och jag ska sluta snacka, god jul igen
2010-12-23

    ej medlem längre
ha ha, skönt tomtesmiley, helt perfekt blir; ju oxå som om han hade en julegran fäst där som skägg
2010-12-23

  L Patrik W Johansson VIP
Ja titlarna är ju som de är

huvudsaken länkarna fungerar

=)>>>>

(tomteskägg smiley)

Be well,
LPWJ
2010-12-23

    ej medlem längre
god jul!

det blir ju fel titel, men dikten i sig skulle bli mycket bättre tycker jag om man flytter "the" så:

"a Carol of Bells in the"

fast då kanske poängen med dikten också går förlorad hehe
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP