Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sång till dig II



hur kan jag låta bli
upphäva min röst
sjunga om dig
din kärlek
ditt väsen
din skönhet

du har rört vid mig
likt ingen annan
du har väckt mitt innersta
till lovsång
och jubel
till liv

och sjunge jag
så högt jag kunde
så vackert
så uthålligt
vore det ingenting
jämfört med din kärlek
endast ett ynkligt eko

ändå vet jag

du gläds
som bara älskande kan
för du törstar
efter mig
du hungrar efter oss

rävarna har sina lyor
och fåglarna sina bon
men männskosonen
har ingenstans att vila sitt huvud
utom vid vårt bröst




Fri vers av rebecca d
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-12-06 08:45



Bookmark and Share


  Nic
Tack!
2005-12-10

  Ingrid Nilsson
Därför att Du har inspirerats direkt av Den heliga skrift,Bibeln,såväl Gamla som Nya testamentet,därför har denna text sådan oerhörd skönhet och kraft.
2005-12-07

    Mejja
Från första till sista raden - så fylld ! Läser den om och om igen. Den sista versen är otroligt stark. Sååååå vackert format. Från hjärta till hand.
2005-12-07

  Bodil Sandberg
Vilka rader!!!!Om jag inte vaaaar lyrisk så bliiiiir jag lyrisk....
2005-12-06

  Smultris
En sån vacker hyllning:)

Du skriver underbart om en stor och stark känsla... Som om du aldrig gjort annat :-)
2005-12-06

  Rachel Roth
vilken extatisk lovsång en tidig ruskig vintermorgon! försöker hitta melodin i denna som tycks mig som en färdig psalm....här kan jag förstå hur gud kan bli en mer personlig partner när det finns en mellanhand...
2005-12-06

  Jessica Ebbesson
Vilken vacker lovsång till kärleken.
*Tycker om*
2005-12-06

  Wretling
Vacker !
2005-12-06

  Propella
Vacker, hyllande text! Känns som en lovsång i sig själv.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d