Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tro inte på allt du läser... det var ganska trevligt. och för övrigt drack vi inget. =)


Släktrecept är ingen ursäkt


ansträngda leenden
tillgjorda skratt

det måste vara vinet
kanske barnens
sockerdricka i snapsglasen

misslyckad rödbetssallad
i år igen

ledsen mamma
att det är ett släktrecept
är tyvärr ingen ursäkt

men för den goda stämningens skull
var den god

väldigt god

och tomten
var trovärdig
han är duktig
min bror

önskar jag hade
någon sådan talang

förlåt att jag gjorde kaffe
klockan tre
det var ju inte alls
så det var tänkt

kalle anka
roande

trist bara pappa
att du inte smakade
på min tapenade

men tack för skjutsen hem

jag åkte inte
som ni säkert förstår
för att jag hade glömt
mina mediciner

åkte för att få
dricka mina ljumma folköl
och skicka snutar
in i döden med en uzi
i CS

och lite för att slippa
spela den nya versionen
av monopol
hela natten

potatisen var överkokt
och långkalsongerna
för tajta

men tack för omtanken

lovar mig själv att
nästa jul blir bättre

kanske med en egen
rödbetssallad

en större plunta whiskey
innanför koftan

god jul på er

hoppas faktiskt
att ni tyckte det
blev en lyckad
afton

så inte allting var

i onödan














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-24 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP