Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans snarkning lät

 

*
hans snarkning lät
som när man möblerar om
ett vardagsrum

*
frasmakaren blev
knäckt och bruten i förtid
av depression

*
på niohundra
meter ovan mitt huvud

glider flygplanet

en runda innan tillstånd
för landning på Arlanda




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-25 14:41



Bookmark and Share


  Nina V A
dina bilder landar alltid mjuka och runda i mungipan, liksom behagliga och nära
2010-12-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
...och du får mig att le
2010-12-28

  L I V
:) Ja du min vän...JAG vet hur det är att försöka sova natt in och natt ut med detta oväsen så jag bara nickar och känner igen
2010-12-26

  thyra
Det där ommöblerandet kan vara en plåga :)

Mycket fina allihop!
2010-12-25

  pixter
målande och vacker
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP