Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Barakah och Hamish för jag helt fräckt här snodde era poetiska kommentarer och till Propella som ger mig mod :) från er till er..


morgongåva



Tidigt i morse
gol tuppen

väckte mig till sång

Din sång i mig




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-12-06 10:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En sån underbar mogongåva....
2005-12-06

    ej medlem längre
*ler* Gillar tuppen, ser honom framför mig!
2005-12-06

  Per Rydberg
En suck av lättnad - så innerlig!
2005-12-06

  Propella
Tackar ödmjukast *ler stort* Och att få dela en så vacker dikt känns fantastiskt.
2005-12-06

  Rachel Roth
också denna lilla text är en gåva...de sista rader är så oändligt vacker....
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP