Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molotov cocktail


isolera mig

en sommardag.födelsen.
på vägen. och nu.

händer som skakar
när medicinen runnit ut.

ett val jag valt?
ett liv

vem i helvete är jag?


*


dimmoln suddar förstånd
jag drömmer inne i skuggliv
att fulländas att bli fri.

och om vi med liknande
fotspår kunde hålla samman.
skulle världen le vackrare då?

jag känner saknad, ett minde ludd
ett svart sot, en mindre bit hat
ska vi dela ?

och så snurrar mitt fönster
universum kallar oss hem

isolera mig



**


det blåser nu, när döden tog
någons vän

jag hackar tänder ser in i mig själv
dit jag ville, där jag borde bo.

nu är platsen din. må du sväva i frid.

långtlångtbort.
förbannat långt bort.


universum, du tog dig hem.

*


ännu sitter jag här
väntan dånar.
mörkerrum.

spelade personer
övar sina akter på
min enkla tapet.

jag följer dem med blicken
upptäcker, det är jag.

molotov cocktail, det du, det är vi.






Fri vers av Svartsilver
Läst 387 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-12-26 17:14



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
härligt text. skuggsida, skuggliv, skuggjag.
2011-01-01

  blaite
vem i helvete är jag en underbar fråga. Ps kanon text
2010-12-28

  Popcorntankar
Tar den till mig, den beskrev något om mig som jag inte haft ord på. Tack!
2010-12-27

  Gunnar Ideström
Mycket energi...
Jag delar inte Ditt universum i den här texten.
Tur att det finns fler.
2010-12-26

  Niclas Petersson VIP
Suggesivt, drömskt, längtande och ångestfyllt. Så tolkar jag det.
Gillar.
2010-12-26

  franz
vansinnigt bra!!
inspirerande, förstörande, härligt!
stor applåd!!!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver