Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: en tidning vi alltid öppnade hemma hos mormor under dagen och pysslade med fram till Kalle Anka och annat började




Aforism: Julstämning

~*~

Förr så slet man hela året och var ledig på julen
Nu så sliter man inte lika mycket men desto mer över julen
för att få känslan av det lugn som var förr

LPWJ 26/12/10

e-bok: 



amfora (aforismer 2009/2010)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-26 23:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Denna bild fanns på en kokbok i mitt hem.

Applåd!
2010-12-29

  aol
gillas, en ganska sann aforism
2010-12-27

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
en så fin, varm aforism!
2010-12-27

  thyra
En talande Aforism! Kloka ord!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP