Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan lycka


Jag sitter här i mitt tomrum

ber inte om mycket men önskar



Jag fyller bägaren gång på gång

försöker skapa en illusion

en magisk lycka

 

Jag försöker ge av mig

mitt hjärta min kärlek

 

Jag skapar illusionen

utan att nå fram

 




Fri vers av Lindizz
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-28 20:56



Bookmark and Share


    tramp
vackert med sorgkant

du förmedlar känslan väl

applåd
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz