Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gång...

Två munkar ifrån Östergarn
önskar familj, får vatten på sin kvarn...
Sen de väl förstår
att sådant inte går...
Då sa en: -Men kanske för våra barn...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-28 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt