Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum och besvikelse

 

Finner inte de ord jag söker

hittar inte dit allt vill sägas

gråten sliter tag inombords

allt faller isär

all illusion förkrossas

mellan tårars viskning

som biter tag




Fri vers av Lindizz
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-28 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz