Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hora, slampa eller bara en orolig själ i behov av trygghet

ligger i en säng som inte tillhör mig
men någon som inte heller tillhör mig
luktar på doften av något som inte är mitt

för att få känna lite på det
som aldrig blir mitt
för att få känna mig omtyckt
i alla fall för en natt

någon sa en gång till mig
att det finns två typer av människor
människor som ligger för att de gillar det
och människor som ligger för att glömma att de är ensamma

Jag sa att jag var typ nummer ett.
att ligga för att dölja och glömma är ju patetiskt
och därför inget jag erkänner
jag ligger för att glömma
det gör jag var ända gång

Jag intalar mig själv gång på gång
att jag vill vara singel
och kunna njuta av det goda i livet
inte vara bunden till någon annan

men att vara bunden och dela mitt liv med någon annan
är det jag vill helst av allt!
för har du en gång smakat på kärleken.
så kan du aldrig få nog av den.

Därför kysser jag okända läppar
smeker en okänd kropp
ligger i en säng som inte är min
med en man som inte tillhör mig

därför går jag på natten när du fortfarande sover
därför skrattar jag åt dig när du säger något snällt
därför surar jag åt dåliga skämt
och skäms inte över att du betalar mina dåliga vanor




Fri vers av ms Piggy
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-29 01:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra skrivet, fortsätt du leva ut, samt jaga eller leta, njuta, o fortleva.
2011-08-12

  Mow Dean VIP
vad spikrakt och bra du skriver.
tack!
2011-01-31

  Aftonvännen
du vågar skriva allt det du vill säga, och visst är vi horor som ger oss till andra med försåtlig tanke. Och visst är det i vägen för att kunna få det där goda och äkta. Och visst kommer det till alla som väntar, ibland, kanske, rent logiskt. om man bara väntar, och slutar leta, vilja, önska.
2011-01-06

  Sonja Sidorow Lapington
fortsätt att skriva och locka mig in i lyhörda ögonblick som detta!
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy