Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittelön!

En tös på tur med hunden Finn
fann livlös man, ringer polisen sin
han vill då få veta
adress namn på den, som leta
för saknas han ej av nån, blir han din...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-29 11:02



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Klurigt och roligt.
kram
2011-01-01

  thyra
Om man inte är försiktig kan man bli ägare till vad som helst :)

Kul skrivet!
2010-12-29

  En strimma av guld
Den är var rolig tänk om det vore så.
2010-12-29

  Christine Sabel
Jag hade en drever en gång som hette Finn när jag var liten!
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt