Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år!

Tänder ett ljus för detta nya år,
för att det skall fyllas med harmoni, kärlek och frid.

Gott nytt år!




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 11:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Happy New Year! :)
2010-12-29

  Lars E Jönsson
Detsamma
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian