Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minskning på gång...

En hemkommen man från Duved
ser frun i sängen en dvärg är med
han blir ledsen nu
säger till frun, sluta du
hon säger, ser du ej jag trappar ner...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-29 14:06



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Oj... :-)
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt